Zbog zdravlja naših pacijenata i kolega, molimo Vas da tokom trenutne COVID-19 pandemije, prilikom dolaska nosite zaštitnu, medicinsku masku.

O nama

Poliklinika Vuk Prima osnovana je 2006, sa ciljem pružanja najkvalitetnijih medicinskih usluga od strane vrhunskih subspecijalista, specijalista i tehničara.

Nudimo usluge iz svih subspecijalnosti interne i fizikalne medicine, rehabilitacije i opšte hirurgije, po svetskim standardima i uz upotrebu najmodernijih aparata Olympus, Hitachi, Fujion, Pentax, Toshiba i H&P.

Ponosimo se dugogodišnjom saradnjom sa laboratorijskim ustanovama Beolab, Konzilijum, Biomedica, Laboratorija Marković, kao i osiguravajućim kućama za dobrovoljno zdravstveno osiguranje Generali, Uniqa, Wiener, Triglav, Milenijum, DDOR Novi Sad, Dunav i Globus Osiguranje.

 

Vodimo se idejom da je, kada je moguće, bolje sprečiti nego lečiti. Zbog toga se fokusiramo na stalni kontakt sa pacijentima, kontrole, redovne preventivne i periodične preglede, kao i popularisanje takozvane “preventivne medicine”.

Od početka postojanja zbrinuli smo više od 50,000 pacijenata, sa više od 115,000 pruženih usluga – svaku sa podjednakim entuzijazmom i strpljenjem. Te osobine, kao i kvalitetan rad, su razlog zbog kojeg smo već 15 godina, bez ijedne reklame, vodeća medicinska ustanova u Srbiji.